На Волині виявили нелегала-вірменина, який відбував покарання в СІЗО

На Волині виявили нелегала-вірменина, який відбував покарання в СІЗО

Іноземець був засуджений та відбував покарання у слідчому ізоляторі. Порушника оштрафували та примусово повернуть до країни походження з подальшою забороною в’їзду терміном на 5 років.

У п’ятницю, 3 листопада, виявили громадянина Республіки Вірменія, 1989 р.н., без будь-яких дозвільних документів на проживання, – інформує у фейсбуці Міграційна служба Волинської області.

Міграційна служба Волинської області спільно з УСР ДСР ГУ Національної поліції у Волинській області з 1 по 30 листопада здійснюватиме міжвідомчі профілактичні заходи щодо нагляду та контролю за дотриманням іноземними громадянами міграційного законодавства України.

За порушення правил перебування на території України відповідно до вимог ч.2 с.203 КУпАП порушника оштрафували та примусово повернуть до країни походження. 

З подальшою забороною в’їзду терміном на 5 років. До виконання рішення про примусове видворення чоловік перебуватиме у Волинському ПТПІ. 

Водночас на території обласного центру ще двох іноземних громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за проживання за недійсними документами, та прийнято 10 рішень про встановлення заборони в’їзду іноземцям, які мають невиконані майнові зобов’язання перед державою.

Читайте також:

Можливо зацікавить