Нацгвардієць доводить у суді, що не їздив п'яним за кермом у Луцьку

Нацгвардієць доводить у суді, що не їздив п'яним за кермом у Луцьку

Нацгвардієць доводить у суді, що не їздив п'яним за кермом у Луцьку. 

Він на місці пройшов перевірку на драгері, алкотестер нібито показав, що водій перебрав алкоголю аж в 13 разів.Військовий із результатом не згідний. Запевняє, що їхав тверезий. Більше того, каже, що спочатку драгер показав нулі.Тепер цю історію розплутують у суді, - йдеться у сюжеті каналу Аверс.

Нацгвардійця запримітили вже після комендантської години. Той їхав вночі з Ківерців до Луцька. На вулиці Гордіюк, його зупинили поліцейські. Згодом склали протокол. Мовляв, військовий перебрав алкоголю аж в 13 разів і сів за кермо.

Нацгвардієць вину не визнає. Каже, спочатку поліцейські його запитали пароль, але він його не знав. Чоловік запевняє суддю, що одразу погодився пройти освідування на місці. І спочатку драгер показав нулі.

Каже, що згодом приїхала ще одна поліцейська машина. Тож уже втретє став проходити освідування. Розповідає, що поліцейські запропонували поїхати в медзаклад, а потім почали говорити, що не треба нікуди їхати, мовляв, уже надув у драгер.Чи правду говорить нацгвардієць, суддя вирішив викликати і допитати, що й правоохоронців тоді ж дослідять. І відеодокази.

Читайте також:

Можливо зацікавить