Перекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоні

Перекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоні

Південь України накрили потужні снігопади. Найважча ситуація -  в Одеській області. Там через погодні умови перекривають дороги та вводять дистанційне навчання.

Як повідомив заступник голови Офісу президента Олексій Кулеба, буревій повалив дерева, чимало громад залишились без електро- та водопостачання, перекрито рух на деяких автомобільних дорогах загального значення, є проблеми із мобільним зв’язком. Загалом у Одеській області без світла залишились 116 населених пунктів.

Через сильну хуртовину, замети і ожеледицю перекрили рух трасою М-15 Одеса-Рені та автотрасою М-16 «Одеса — Кучурган», яка веде до кордону з Молдовою.

Як інформує очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, через різке погіршення погодних умов усі заклади освіти переведено на дистанційну форму навчання. Школи та дитсадки 27 листопада працюватимуть у режимі чергових груп. Проте, якщо хуртовина не відступить, дистанційний режим може бути продовжено.

Перекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоніПерекриті дороги та дистанційне навчання: Одеса опинилася у сніговому полоні

Читайте також:

Можливо зацікавить