Плакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм Вавдійчиком

З Військовим Віталієм Вавдійчиком попрощалися у Колківській громаді

Колківська громада провела в останню земну дорогу хороброго воїна Віталія Вавдійчика, який загинув на Донбасі 16 серпня.

Про це повідомляють на сторінці громади

У повідомленні йдеться, що віддати останню шану Захиснику сьогодні прийшли рідні, побратими, друзі, односельчани, представники влади та духовенства.

«Плакали усі, бо втратили ще одного мужнього Воїна. Віталій показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості і відваги, він чесно й до кінця виконував свій обов’язок Громадянина, віддавши своє безцінне життя за вільне майбутнє у Незалежній, Богом благословенній Україні»,- йдеться у повідомленні.

Відомо, що  49-річний житель села Боровичі Колківської громади - Вавдійчик Віталій Андрійович, отримав поранення несумісні з життям під час виконання бойового завдання по захисту Батьківщини в Донецькій області.

Плакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм ВавдійчикомПлакали усі: у волинській громаді попрощалися з Героєм Віталієм Вавдійчиком

Редакція видання ВСН висловлює щирі співчуття рідним загиблого! Вічна шана і слава Герою!

Можливо зацікавить