Поради для волинських господинь: як приготувати ідеальні сирники

Чимало волинських господинь готують сирники. Це дуже популярний та корисний десерт, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі.
Іноді сирники виходять занадто тоненькими, що псує враження. До того ж вони можуть бути надмірно жорсткими, пишуть Патріоти України.
Що додають досвідчені господарки в тісто?
Найголовніший момент полягає у виборі кисломолочного сиру. Він має бути жирним, з однорідною масою. З зернистого продукту сирники приготувати не вийде.
А ось з сиру з 9% жирності виходять неймовірно пишні та смачні сирники.
Якщо ви не додаєте соду або розпушувач, то в більшості випадків страва не вийде апетитною. З содою варто бути обережним, оскільки її надлишок робить смак не найприємнішим.
З розпушувачем у цьому питанні трохи простіше.
Борошно чи манка?
Багато кулінарів сперечаються про те, що ж додати до сирників для пишності. У класичному рецепті згадується пшеничне борошно, хоча через це страва виходить жорсткішою.
Кулінари віддають перевагу манній крупі.
Якщо ви не забудете її попередньо замочити, то сирники вийдуть пишними та ніжними.Сирники є дуже популярним корисним десертом, але приготувати смачну та апетитну страву здатні не всі.
Читайте також:
- Сезон консервації на Волині: який оцет не підходить для заготівлі овочів на зиму
- Проста та цікава закуска для святкового столу: рецепт профітролів від луцької фудблогерки
- «Тихе полювання» на Волині: 9 правил, які повинен знати кожен грибник