Рецепт кабачкового торта: як приготувати просту й смачну літню закуску

Сезон кабачків у розпалі, і саме час спробувати щось нове та оригінальне. Адже цей овоч не лише соковитий та корисний, а й надзвичайно універсальний. Якщо оладки та рагу ви вже готували, то варто звернути увагу на більш креативну страву — кабачковий торт.
Ніжний, ситний і водночас легкий, із пікантними прошарками — він неодмінно стане родзинкою вашого столу, незалежно від того, чи це сімейний обід, чи літній пікнік на природі, пише Телеграф.
Рецептом поділилися на Instagram-сторінці ann_.food.
Як приготувати кабачковий торт
Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.;
- яйця – 3 шт.;
- борошно – 5 ст. л.;
- сіль – до смаку;
- часник – до смаку;
- майонез або сметана;
- кріп;
- помідори;
Спосіб приготування:
1. Кабачки натерти на велику тертку.
2. Посолити й залишити на 10 хвилин.

3. Після цього злити весь сік, що утворився.
4. Додати яйця, сіль (до смаку), борошно.
5. Замісити тісто.
6. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 ст. л. тіста.

7. Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.
8. Готові млинці охолодити.
9. Змастити соусом: часник + майонез (сметана) + кріп.

10. Змастити млинці, викласти помідори, порізані слайсами.
Читайте також:
- Як зупинити фітофтору на помідорах: простий рецепт обробки
- Чим підживити болгарський перець у серпні, щоб плоди були солодкими та великими
- Малосольні кабачки за 15 хвилин: хрусткий літній рецепт