Рецепт кабачкового торта: як приготувати просту й смачну літню закуску

Рецепт популярного кабачкового торта

Сезон кабачків у розпалі, і саме час спробувати щось нове та оригінальне. Адже цей овоч не лише соковитий та корисний, а й надзвичайно універсальний. Якщо оладки та рагу ви вже готували, то варто звернути увагу на більш креативну страву — кабачковий торт.

Ніжний, ситний і водночас легкий, із пікантними прошарками — він неодмінно стане родзинкою вашого столу, незалежно від того, чи це сімейний обід, чи літній пікнік на природі, пише Телеграф.

Рецептом поділилися на Instagram-сторінці ann_.food.

Як приготувати кабачковий торт

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;
  • яйця – 3 шт.;
  • борошно – 5 ст. л.;
  • сіль – до смаку;
  • часник – до смаку;
  • майонез або сметана;
  • кріп;
  • помідори;

Спосіб приготування:

1. Кабачки натерти на велику тертку.

2. Посолити й залишити на 10 хвилин.

Рецепт кабачкового торта: як приготувати просту й смачну літню закуску

3. Після цього злити весь сік, що утворився.

4. Додати яйця, сіль (до смаку), борошно.

5. Замісити тісто.

6. На розігріту сковорідку з невеликою кількістю олії викласти по 2-3 ст. л. тіста.

Рецепт кабачкового торта: як приготувати просту й смачну літню закуску

7. Смажити на маленькому вогні до золотистого кольору з обох боків.

8. Готові млинці охолодити.

9. Змастити соусом: часник + майонез (сметана) + кріп.

Рецепт кабачкового торта: як приготувати просту й смачну літню закуску

10. Змастити млинці, викласти помідори, порізані слайсами.

Читайте також:

Можливо зацікавить