«Смакота»: рецепт печива від волинського блогера-пекаря

«Смакота»: рецепт печива від волинського блогера-пекаря

Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом печива. 

Відповідне відео він опублікував у соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • 210 г масла вершкового;
  • 135 г цукру;
  • 75 г яйця;
  • 300 г борошна;
  • 5 г розпушувача;
  • 1 г солі;
  • 100 г молочний шоколаду;
  • 100 г чорний шоколаду;
  • 60 г фундука.

Приготування:

  1. Карамелізуйте вершкове масло до утворення піни.
  2. Додайте всі інгредієнти, окрім добавок.
  3. Перемішайте до однорідності.
  4. Додайте шоколад та горіхи (рекомендовано злегка подрібнити горіхи).
  5. Охолодіть мінімум 20хв в холодильнику (можна поставити в холодильник на ніч).
  6. Розділити печиво на 85 г і округлити в більшу сторону.
  7. Випікати при 180С 12 хвилин + конвекція.
  8. На тепле печиво покладіть кульку улюблено морозива, прикрасьте ягодами та горіхами.

«Смакота! Аж слюнки потекли! Супер рецепт», - пишуть у коментарях.

Читайте також:

Можливо зацікавить