«Смакота»: рецепт печива від волинського блогера-пекаря
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець поділився рецептом печива.
Відповідне відео він опублікував у соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- 210 г масла вершкового;
- 135 г цукру;
- 75 г яйця;
- 300 г борошна;
- 5 г розпушувача;
- 1 г солі;
- 100 г молочний шоколаду;
- 100 г чорний шоколаду;
- 60 г фундука.
Приготування:
- Карамелізуйте вершкове масло до утворення піни.
- Додайте всі інгредієнти, окрім добавок.
- Перемішайте до однорідності.
- Додайте шоколад та горіхи (рекомендовано злегка подрібнити горіхи).
- Охолодіть мінімум 20хв в холодильнику (можна поставити в холодильник на ніч).
- Розділити печиво на 85 г і округлити в більшу сторону.
- Випікати при 180С 12 хвилин + конвекція.
- На тепле печиво покладіть кульку улюблено морозива, прикрасьте ягодами та горіхами.
«Смакота! Аж слюнки потекли! Супер рецепт», - пишуть у коментарях.
Читайте також:
- Тихе «полювання» на Волині: де збирають повні відра грибів
- «Смакота нереальна»: рецепт сніданку від волинського блогера пекаря
- Сезон консервації на Волині: в якому посуді не можна варити варення