Швидкий рецепт квашених помідорів під капронову кришку: пропорції на 3-літрову банку
Якщо ви вже спробували багато рецептів маринованих помідорів, пропонуємо зробити квашені помідори. Цей рецепт зможе повторити кожен.
Квашені помідори в рази швидше та легше готуються. Важливо у приготуванні – використати якомога більше зелені та додати часник.
Інгредієнти на 3-літрову банку:
- помідори
- часник
- кріп\петрушка
- листя вишні та смородини
- сіль – 50 г
- вода
Спосіб приготування:
- На дно банки викласти декілька зубчиків часнику, парасольки кропу чи петрушку, листя вишні та смородини.
- Помити та утрамбувати помідори.
- Наверх насипати сіль та наповнити банку холодною водою.
- Накрити банку капроновою кришкою та збовтати, щоб сіль розчинилася. Поставити тару у холодне місце та залишити мінімум на 5-6 днів. Готово!
Читайте також:
- Як приготувати простий і смачний соус з помідорів на зиму: ви більше не захочете купувати кетчупи
- Смачна аджика з помідорів і перцю на зиму: карпатський рецепт
- Як закрити помідори половинками з олією: дуже смачний і простий рецепт