Швидкий рецепт квашених помідорів під капронову кришку: пропорції на 3-літрову банку

Що кидати в квашені помідори?

Якщо ви вже спробували багато рецептів маринованих помідорів, пропонуємо зробити квашені помідори. Цей рецепт зможе повторити кожен.

 Квашені помідори, на відміну від маринованих, виходять більш соковиті, пружні, мають неповторний смак та аромат. Фудблогерка Вікторія з ніком victoriia.plants на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом квашених помідорів з часником та зеленню без оцту, - пише Obozrevatel.

Квашені помідори в рази швидше та легше готуються. Важливо у приготуванні – використати якомога більше зелені та додати часник.  

Інгредієнти на 3-літрову банку:

  • помідори
  • часник
  • кріп\петрушка
  • листя вишні та смородини
  • сіль – 50 г
  • вода

Спосіб приготування:

  1. На дно банки викласти декілька зубчиків часнику, парасольки кропу чи петрушку, листя вишні та смородини.
  2. Помити та утрамбувати помідори.
  3. Наверх насипати сіль та наповнити банку холодною водою.
  4. Накрити банку капроновою кришкою та збовтати, щоб сіль розчинилася. Поставити тару у холодне місце та залишити мінімум на 5-6 днів. Готово!

Читайте також:

Можливо зацікавить