Швидко, просто і дуже смачно: рецепт кабачкових оладок від луцької фудблогерки

Літо — час простих і смачних страв із сезонних овочів. І фаворит на кожній кухні зараз — кабачок.
Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук поділилась швидким рецептом апетитних кабачкових млинців, які стануть чудовим варіантом для сніданку, обіду або легкої вечері.
Як приготувати страву, дівчина розповіла в соціальній мережі «Instagram».
Інгредієнти:
- кабачки — 500 г
- яйця — 2 шт
- борошно — 100 г
- вершковий сир — 2 ст. л.
- сіль, перець — за смаком
- часник — 2 зубчики
- сметана — для подачі
Як приготувати:
Кабачки натерти на дрібну тертку, злегка відтиснути сік. Додати яйця, борошно, подрібнений часник, вершковий сир, сіль і перець. Добре перемішати масу.
На розігріту сковорідку викладати тісто у вигляді млинців або оладків. Смажити з обох боків до золотистої скоринки.
Подавайте зі сметаною


Читайте також:
- Коли копати буряк у 2025 році: сприятливі дати за місячним календарем
- Шацькі пончики з ягодами: легендарний смаколик, який можна приготувати вдома
- Як підживлювати огірки в липні-серпні, щоб урожай був рясним: народні рецепти