Сінабони з гарбузом: м’які, ароматні й неймовірно затишні булочки осені
Сінабони з гарбузом — це втілення осіннього затишку в кожному шматочку. Поєднання ніжного тіста, ароматної кориці та м’якої гарбузової начинки створює десерт, який зігріває навіть у найпохмуріший день.
Гарбузові сінабони, рецептом яких поділилася кулінарна блогерка vistovska_cooking, стануть ідеальним доповненням до гарячої кави чи чаю й наповнять дім ароматом тепла і комфорту, пише Телеграф.
Інгредієнти
Для тіста:
- тепле молоко 200 мл
- яйце 1 шт.
- цукор 60 г
- дрібка солі
- сухі дріжджі 1/2 уп.
- борошно 460 г
- м'яке масло 70 г
Для начинки:
- цукор 100 г
- кориця 1 ст. л
- м'яке масло 80 г
- гарбуз 200 г
Для поливки:
- крем-сир 200 г
- цукрова пудра 40 г
- молоко 2 ст. л
- дрібка ваніліну.
Етапи приготування
Для тіста змішуємо тепле молоко, яйце, цукор, сіль та дріжджі. Добре перемішуємо, додаємо до борошна, замішуємо липке тісто, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин.
Далі до тіста додаємо масло і вимішуємо близько 10 хвилин, знову накриваємо і залишаємо на 1,5 години. Коли тісто підросло, розкатуємо його в прямокутник, змащуємо маслом, посипаємо натертим гарбузом і цукром з корицею.
Закручуємо в рулет і ділимо на рівні частинки. Викладаємо у форму з пергаментом, накриваємо і залишаємо ще на 30 хвилин. Запікаємо булочки 35-40 хвилин при температурі 175 градусів.
Для поливки змішуємо всі інгредієнти і ще гарячими поливаємо булочки.
Читайте також:
- Чим натерти крани у ванній та на кухні, щоб сяяли кілька місяців, наче нові: дієвий лайфгак
- Ніжний сирно-яблучний пиріг, який розлітається зі столу за лічені хвилини
- Рисова вода для орхідей: простий секрет, щоб квіти зацвіли знову