Сінабони з гарбузом: м’які, ароматні й неймовірно затишні булочки осені

Сінабони з гарбузом: м’які, ароматні й неймовірно затишні булочки осені

Сінабони з гарбузом — це втілення осіннього затишку в кожному шматочку. Поєднання ніжного тіста, ароматної кориці та м’якої гарбузової начинки створює десерт, який зігріває навіть у найпохмуріший день.

Гарбузові сінабони, рецептом яких поділилася кулінарна блогерка vistovska_cooking, стануть ідеальним доповненням до гарячої кави чи чаю й наповнять дім ароматом тепла і комфорту, пише Телеграф.

Інгредієнти

Для тіста:

  • тепле молоко 200 мл
  • яйце 1 шт.
  • цукор 60 г
  • дрібка солі
  • сухі дріжджі 1/2 уп.
  • борошно 460 г
  • м'яке масло 70 г

Для начинки:

  • цукор 100 г
  • кориця 1 ст. л
  • м'яке масло 80 г
  • гарбуз 200 г

Для поливки:

  • крем-сир 200 г
  • цукрова пудра 40 г
  • молоко 2 ст. л
  • дрібка ваніліну.  

Етапи приготування

Для тіста змішуємо тепле молоко, яйце, цукор, сіль та дріжджі. Добре перемішуємо, додаємо до борошна, замішуємо липке тісто, накриваємо і залишаємо на 30 хвилин.

Далі до тіста додаємо масло і вимішуємо близько 10 хвилин, знову накриваємо і залишаємо на 1,5 години. Коли тісто підросло, розкатуємо його в прямокутник, змащуємо маслом, посипаємо натертим гарбузом і цукром з корицею.

Закручуємо в рулет і ділимо на рівні частинки. Викладаємо у форму з пергаментом, накриваємо і залишаємо ще на 30 хвилин. Запікаємо булочки 35-40 хвилин при температурі 175 градусів.

Для поливки змішуємо всі інгредієнти і ще гарячими поливаємо булочки.

Читайте також:

Можливо зацікавить