Старовинний рецепт квашеної капусти: буде готова за 4 дні

Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?

Квашена капуста — дуже смачна і надзвичайно корисна страва. Її приготування відрізняється простотою та доступністю інгредієнтів, але результат завжди порадує вас чудовим смаком. Квашена капуста багата на вітаміни, ферменти та пробіотики, які сприяють покращенню травлення та зміцненню імунної системи.

Старовинний варіант приготування квашеної капусти, - пише Best-home-ideas.com.

Подробиці

Вам потрібна капуста, морква та сіль.

Пропорції такі: на 1 кг капусти треба 30 г моркви та 20 г солі.

Отже, нашаткуйте капусту. Перемішайте її з сіллю та морквою, щоб пішов сік. Тепер розкладіть її в банки. Та лишіть постояти при кімнатній температурі. Коли почнеться процес бродіння, тоді кожен день по 3-4 рази проколюйте дерев’яною паличкою. Так буде виходити газ від бродіння.

Спробувати капусту можна вже на 4-7 день. Після цього її можна віднести на зберігання в прохолодне місце.

Читайте також:

Можливо зацікавить