Сучасні технології автоматизації їдальні

Сучасні технології автоматизації їдальні

Сучасні технології сприяють підвищенню ефективності та конкурентоспроможності ресторанів та кафе. Вони дозволяють оптимізувати процеси, зменшити витрати та підвищити задоволення клієнтів. 

Як обрати POS систему для їдальні

При виборі POS системи для їдальні варто звернути увагу на функціональність системи, яка повинна мати всі необхідні функції для ефективного управління продажами, складом, клієнтами та іншими бізнес-процесами.

POS-система повинна бути легкою у використанні та мобільною, з можливістю роботи на планшетах або смартфонах. Інтеграція з іншими програмами та системами, які ви вже використовуєте, як-от програмне РРО, також має велике значення. 

При виборі POS-систем також варто звернути увагу на вартість впровадження та обслуговування системи. Рейтинги та відгуки користувачів також можуть бути корисними при оцінці якості системи.

Основні функції програми для обліку

Використання сучасних технологій у закладі полегшує роботу персоналу, а для керівників є помічником для ведення бізнесу. Основні функції програми для обліку можуть включати:

  • управління складом, продажами, закупівлями та бюджетом;
  • ведення податкового та фінансового обліку;
  • звітність і аналітика;
  • інтеграція з іншими системами. 

Сучасні технології в програмах обліку

Сучасні POS-системи використовують для спрощення роботи закладу та ефективного управління. Розглянемо декілька ключових технологій у сучасних програм обліку:

QR-меню. Ви можете замінити звичайні меню на цифрові, які клієнти можуть переглядати, просто скануючи QR-код зі свого смартфона.Інтеграція ПРРО. Інтеграція автоматизує процеси обліку та звітності про продажі, що спрощує ведення бухгалтерського обліку та податкової звітності.Автоматизація доставки. Завдяки POS-системі створити сайт доставки та автоматизувати процеси прийому замовлень, вибору товарів і послуг, обробки платежів та організації самої доставки.

Переваги програми Poster

Poster може бути налаштований під індивідуальні потреби вашого бізнесу і є ідеальним як для невеликої кавової крамниці, так і для мережі закладів. 

Серед переваг використання автоматизації обліку від компанії Poster:

  1. Каса. Зручне робоче місце для офіціантів доступне на звичайних планшетах та ноутбуках.
  2. Аналітика. Аналітичні звіти допоможуть дізнатися, які позиції є найбільш прибутковими, скільки грошей щомісяця витрачається грошей на закупівлю товарів і продуктів тощо.
  3. Управління бізнесом зі смартфона. Керівники закладу можуть перевіряти звіти, залишки на складі та іншу інформацію з будь-якої точки світу. Для цього потрібно завантажити безкоштовний мобільний застосунок Poster Boss для iOS та Android.
  4. Автоматизація доставки їжі. Сайт для замовлень з вашим меню можна створити в один клік.
  5. Технічна підтримка 24/7. Спеціалісти компанії надають клієнтам безкоштовну підтримку 24/7, налаштовують POS-систему та консультують.
  6. Прозора ціна. Poster працює за передплатою, де є простий тариф для автоматизації доставки.
  7. Доступне обладнання. Для роботи з Poster вистачить звичайного планшета або комп'ютера. 

Можливо зацікавить