У будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грн

У будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грн

Детективи Бюро економічної безпеки у Волинській області викрили осіб, які налагодили реалізацію контрабандних електронних цигарок та рідин до них.

Про це повідомили у відомстві.

Як зазначається, організували нелегальний продаж підакцизних товарів китайського виробництва жителі одного з прикордонних районів області.

«Реалізовували продукцію через телеграм-канал, замовлення відправляли поштою. Також під час слідчих дій було встановлено, що в будинку, де зберігався контрабандний товар, проживає працівник митниці. За результатами обшуків житлового та офісного приміщень детективи БЕБ виявили та вилучили майже 8 тис. штук електронних сигарет, рідин до них, пристроїв для електронних випаровувачів, готівку, мобільний телефон та ноутбук», - йдеться у повідомленні.

Орієнтовна вартість вилучених підакцизних товарів становить близько 3,2 млн грн.

Наразі правоохоронці встановлюють шляхи потрапляння контрабанди в Україну та перевіряють ймовірно причетність працівників митниці до сприяння у переміщенні підакцизних товарів через митний кордон. Наразі триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 201-4 ККУ (контрабанда підакцизних товарів).

У будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грнУ будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грнУ будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грнУ будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грнУ будинку митника на Волині виявили контрабандний товар на 3,2 млн грн

Читайте також: 

Можливо зацікавить