У Луцьку розвиватимуть туризм без додаткових капіталовкладень

У Луцьку розвиватимуть туризм без додаткових капіталовкладень

Депутати Луцькради внесли зміни до Програми розвитку туризму Луцької міської територіальної громади на 2024–2025 роки.

Про це стало відомо у середу, 29 травня під час засідання сесії Луцької міської ради.

«За результатами аналізу виконання «Програми розвитку туризму Луцької міської територіальної громади на 2024-2025 роки» за чотири місяці поточного року, врахувавши нові тенденції розвитку галузі туризму та вимоги суспільства, було прийнято рішення про внесення доповнень та уточнень до неї», - йдеться у пояснювальній записці.        

    

Зміни, які вносяться у програму, як зазначається, не потребують додаткового фінансування,  і пов'язані з коригуванням напрямків роботи управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

Програма була доповнена новими завданнями, спрямованими на покращення  рівня доступності туристичних об'єктів та закладів сфери гостинності для людей з інвалідністю, створення ескізних пропозицій окремих рекреаційних зон територіальної громади та концепцій їх розвитку, покращення іміджу громади вцілому та її промоції.

Такі зміни покращать рівень доступності туристичних об'єктів та закладів сфери гостинності для людей з інвалідністю. Також це поширенню позитивної інформації про місто і громаду, творче переосмислення міських просторів і перетворення їх на популярні туристичні маршрути. Розробка ескізних пропозицій, концепцій розвитку рекреаційних зон.  Допоможе у створенні нових мистецьких творів (книги, музичні твори, художні полотна, скульптури, виставки тощо) про Луцьк. Та й загалом покращить імідж громади вцілому та її промоцію.

Читайте також: 

 

Можливо зацікавить