У Луцьку з депутатського фонду планують виділити майже мільйон на антидронову рушницю

У Луцьку з депутатського фонду планують виділити майже мільйон на антидронову рушницю

Залишок коштів депутатського фонду фракції «За майбутнє» у Луцьку планують спрямувати на допомогу 53 батальйону 100-ї окремої бригади ТрО Волині. Йдеться про купівлю антидронової рушниці.

Про це йшлося під час бюджетної комісії Луцької міськради у понеділок, 30 жовтня, повідомив голова комісії, депутат Андрій Разумовський.

«Видатки на оборону зараз є пріоритетними, тому сьогодні на бюджетній комісії внесли зміни до бюджету міста.

Зокрема, залишок коштів депутатського фонду фракції «За майбутнє» у розмірі 950 тисяч гривень вирішили спрямувати на покупку антидронової рушниці для Луцького 53 батальйону 100-ї окремої бригади ТрО Волині, - повідомив Андрій Разумовський.

У Луцьку з депутатського фонду планують виділити майже мільйон на антидронову рушницюУ Луцьку з депутатського фонду планують виділити майже мільйон на антидронову рушницю

Рішення бюджетної комісії депутати Луцькради будуть ухвалювати у вівторок, 31 жовтня, під час сесії міської ради.

Нагадаємо, нещодавно Луцька міська рада оголосила чотири тендери на закупівлю 1600 FPV-дронів та 25 квадрокоптерів Mavic на загальну суму 38 мільйонів 400 тисяч гривень.

Також кошти у сумі 102 мільйони гривень від перевиконання бюджету Луцької громади за перше півріччя спрямували на придбання необхідного обладнання для військовослужбовців

Читайте також:

 

 

 

Можливо зацікавить