Бюджетний десерт: рецепт манника від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати манник.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Facebook».
«Дуже смачний», - написала Юлія.
Інгредієнти:
- манка - 350 г;
- кефір 2,5% - 400 мл;
- цукор - 200 г;
- яйця - 3 шт;
- олія - 100 мл;
- розпушувач - 10 г;
- ванільний цукор - 10 г;
- цедра лимона/апельсина.
Приготування:
Змішати вінчиком яйця, кефір та цукор в глибокому посуді. Додати олію, манку, перемішати до однорідності і відставити на 1 годину, щоб манка набухла. Додати розпушувач, цедру лимона і перемішати. Вилити тісто в форму змащену олією. Випікати в розігрітій духовці при 180 градусах до готовності (35-50 хв., перевіряйте чи спікся деревʼяною шпажкою). Даємо схолонути і смакуємо.
Читайте також:
- Пропустили травневу посадку? Ще не пізно виростити смачні помідори — дізнайтесь як
- Чим полити кабачки до 15 червня, щоб були великі та рясні плоди: порада городникам
- Чим підживлювати огірки, щоб вони родили рясно: найкращі добрива та пропорції