Бюджетно та швидко: рецепт торта від луцької кондитерки

Бюджетний та швидкий торт - рецепт

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч поділилась рецептом бюджетного торта «Малина-кокос».

Як приготувати десерт дівчина розповіла у соціальній мережі «Instagram».

Кондитерка зазначила, що цей торт можна приготувати за годину.

Бісквіт (розмір деко 30/35 см):

  • 4 яйця;
  • 110 г цукру;
  • 135 г борошна;
  • 50 мл кефіру 2.5%;
  • 3 г розпушувача.

(інгредієнти кімнатної температури) Яйця збиваємо з цукром до пишної світлої маси біля 5хв. Додаємо кефір і робимо ще кілька обертів міксером. Далі просіюємо борошно з розпушувачем і перемішуємо між собою вінчиком. Сухі інгредієнти додаємо до яєць. Вимішуємо тісто акуратно вінчиком по часовій стрілці знизу і догори. Виливаємо тісто на деко з пергаментом, випікаємо при 180° 12 хв (бісквіт при натисканні пружинить). Даємо повністю охолонути. Знімаємо з пергаменту і викладаємо на ще один шматок пергаменту.

Малиновий конфітюр:

  • 150 г замороженої малини;
  • 70 г цукру;
  • 13 г крохмалю розведеного у 25 мл води.

Розморожену малину з цукром ставимо на вогонь, як тільки цукор розчинеться, додаємо крохмаль. Помішуємо доки маса не стане густою (1-2 хв). Пропускаємо конфі через сито.

Сирний крем (інгредієнти охолодженні):

  • 180 г пастоподібного кисломолочного сиру (від 9%), якщо сир зернистий - перетріть через сито або пробийте блендером;
  • 350 мл жирних вершків від 30%;
  • 70 г пудри;
  • 20 г кокосової стружки дрібної.

Вершки з пудрою збиваємо до м'яких піків (це коли маса сповзає з вінчика). Додаємо сир і перемішуємо на низьких обертах міксера до кремової консистенції. Додаємо стружку.

Збірка:

Корж промазуємо конфітюром. Викладаємо крем, рівномірно розподіляємо його по всій площині. Ділимо корж поперек на рівні смуги. У мене ширина кожної 7 см. Згортаємо першу смугу рулетиком. Викладаємо рулетик на другу смугу і знову згортаємо. Ставимо заготовку вертикально на підложку і по боках намотуємо смуги, які залишились.

Бюджетно та швидко: рецепт торта від луцької кондитерки

Притінюємо щільно одну до одної. Промазуємо тортик кремом, що залишився і присипаємо стружкою. Ставимо на 3 год в холодильник.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Чому млинці прилипають до сковороди та рвуться

Не прилипатимуть до сковороди та не рватимуться: як приготувати ідеальні млинці

У Луцьку прощатимуться з Героєм Дмитром Бондаренком

У Луцьку прощатимуться з Героєм Дмитром Бондаренком

Схуд на 40 кілограмів, переживав психологічний тиск і побої: звільнений з полону лучанин хоче стати реабілітологом і допомагати побратимам

Схуд на 40 кілограмів, переживав психологічний тиск і побої: звільнений з полону лучанин хоче стати реабілітологом і допомагати побратимам

У Луцьку через витік на мережі залишилися без тепла дві багатоповерхівки та дитсадок

У Луцьку через витік на мережі залишилися без тепла дві багатоповерхівки та дитсадок

У Луцьку учні молодших класів вже отримують безплатне харчування: чим годують дітей
відео
фото

У Луцьку учні молодших класів вже отримують безплатне харчування: чим годують дітей

Бурякова заправка на зиму

Заправка для борщу на зиму: рецепти з буряком і без

Як приготувати пишні оладки

Оладки не опадатимуть після смаження й будуть пухкими: як правильно приготувати тісто

Година і повний кошик: які гриби продовжують збирати на Волині і як їх приготувати
фото

Година і повний кошик: які гриби продовжують збирати на Волині і як їх приготувати

Лєра Мандзюк

Скорить відвертим гумором: Лєра Мандзюк виступить у Луцьку