Фудблогерка з Луцька поділилася рецептом ідеальних чебуреків із хрусткою скоринкою

Домашні чебуреки: ідеальна скоринка та соковита начинка

Луцька фудблогерка Юлія Симончук розповіла, як приготувати смачні домашні чебуреки з хрусткою скоринкою.

Рецепт вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі «Instagram».

«Смачні, тоненьке тісто з хрумкими пухирцями… Найбільше смакують гарячими, тому найважче порахувати їх кількість, бо не встиг дістати зі сковорідки, як уже немає», – написала Юлія.

Тісто:

  • вода - 350 мл;
  • борошно - 600-700 г;
  • яйця - 2шт;
  • масло - 100 г;
  • горілка - 50 мл (або 1 ст.л оцту);
  • сіль - 1 ч.л.;
  • олія для смаження

Начинка:

  • фарш - 300-400 г;
  • цибуля - 1-2 шт;
  • зелень - за бажанням;
  • сіль, перець - на смак;
  • вода.

Для приготування тіста в каструльку наливаємо воду, додаємо масло, горілку та сіль. Доводимо до розчинення та закипання. Як закипить додаємо 200 г борошна і все добре змішуємо на слабкому вогні до однорідності.

Знімаємо з вогню, даємо трохи схолонути й вбиваємо яйця, добре перемішуємо і додаємо решту борошна (частинами, бо може піти менше чи більше). Замішуємо м'яке, але щільне тісто. Накриваємо плівкою і відставляємо на годину-дві.

Готуємо начинку: до фаршу додаємо потерту цибулю, зелень, приправи і трохи води (будуть соковитіші.).

Ділимо тісто на рівні частини, розкачуємо, викладаємо начинку на одну половину, іншою прикриваємо, защіпуємо краї та смажимо на великій кількості олії. Викладаємо на паперові серветки, щоб забрати лишню олію.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Ніжний бенто-торт із кремовим декором – трендовий десерт, який легко приготувати вдома
відео

Бенто-торт без духовки: фудблогерка з Луцька поділилася простим рецептом трендового десерту

У Луцьку затримали форварда збірної України: як Конєв вирішив питання з ТЦК

Стала відома подальша доля баскетболіста збірної України, якого відправили до ТЦК в Луцьку

У Луцьку змінився маршрут деяких тролейбусів

У Луцьку змінився маршрут деяких тролейбусів

Війна забрала життя двох Героїв з Луцька

Загинули в один день: війна забрала життя двох Героїв з Луцька

Рум’яний домашній хліб: ідеальна скоринка та м’яка структура

Домашній хліб із рум’яною скоринкою: рецепт від луцької фудблогерки

Син напився до втрати свідомості: у Луцьку судили батька неповнолітнього

Син напився до втрати свідомості: у Луцьку судили батька неповнолітнього

Як замаринувати скумбрію по-домашньому: вийде смачнішою, ніж червона риба

Як замаринувати скумбрію по-домашньому: вийде смачнішою, ніж червона риба

Сергій Сімінін: суворі тренування, яскраві моменти та легендарний Кварцяний

Товариські матчі грали в жилетах з піском: легенда «Волині» розповів про роботу під керівництвом луцького тренера

Домашній маківник: рецепт смачної випічки з м’яким тістом

М'яке тісто та ароматна начинка: секрети приготування пишного та ароматного маківника від луцької фудблогерки