Кабачкова ікра за 20 хвилин: швидкий рецепт смачної літньої страви

Літо дарує безліч кабачків, тож саме час приготувати з них щось просте й корисне. Кабачкова ікра за 20 хвилин — чудовий варіант легкої страви, яка здивує смаком і не забере багато часу.
Про це пише ТСН.
Інгредієнти для кабачкової ікри
- Кабачок — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Морква — 1 шт.
- Солодкий перець — 1 шт.
- Часник — 2 зубки.
- Томатна паста — 2 ст. л.
- Майонез — 2 ст. л.
- Зелень (кріп, петрушка) — по пучку.
- Сіль, перець, цукор — за смаком.
- Олія для смаження.
Приготування
Підготуйте всі овочі: очистіть і вимийте. Моркву натріть на великій тертці, цибулю наріжте півкільцями, а кабачок — натріть. Перець очистьте від насіння і наріжте соломкою. Зелень дрібно посічіть.
На сковороді розігрійте олію. Обсмажте цибулю та моркву приблизно 5 хвилин.
Додайте на сковороду кабачки та перець, тушкуйте на маленькому вогні 6-8 хвилин, час від часу помішуючи. Додайте сіль, перець і тушкуйте ще 8 хвилин. Тим часом дрібно наріжте часник, всипте його разом із цукром до овочів і все добре перемішайте.
В кінці додайте томатну пасту і майонез, тушкуйте ще 10 хвилин. Додайте зелень, перемішайте і готуйте ще 2-3 хвилини.
Читайте також:
- Швидкі кабачкові оладки: рецепт ароматної страви для сніданку чи вечері
- Корисний для серця та кісток: чому варто приготувати сливовий сік
- Ветеринар пояснив, скільки разів на день годувати собаку залежно від віку