Кабачкові оладки з секретом: простий інгредієнт зробить страву ще кориснішою

Кабачкові оладки можна легко зробити ще кориснішими, додавши до них один звичний інгредієнт. Такий простий секрет урізноманітнить смак страви та подарує їй додаткову користь для здоров’я.
Про це пише ТСН.
Процес приготування:
Натріть кабачок і моркву на крупній тертці. Якщо виділилося багато соку, трохи його відіжміть, але залиште частину для соковитості. Додайте подрібнений часник, яйця, сіль, улюблені спеції та дрібно нарізану зелень. Всипте вівсяні пластівці, добре перемішайте і дайте суміші постояти 7–10 хвилин, щоб пластівці набухли і маса стала густішою.
Розігрійте на сковороді трохи олії та викладайте ложкою тісто, формуючи маленькі котлетки або оладки. Смажте з обох боків до золотистої скоринки, після чого перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Подавайте гарячими зі сметаною, соусом за смаком або як смачний доповнювач до гарніру.
Читайте також:
- Без сушіння та заморожування: як заготувати сливи на зиму
- Підтримує серце і дарує спокій: який чай варто додати в раціон
- Дешево й ефективно: як дріжджі роблять помідори солодкими та врожайними