Кохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під Торецьком

Кохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під Торецьком

33-річний Герой з Волині Гліб Диський загинув 21 серпня в районі населеного пункту Торецьк Донецької області.

Про нього розповіла волонтерка Катерина Мокренко.

«Я так мріяла забрати тебе у війни, але війна забрала тебе у мене…», - слова коханої Рити, яка тепер не розуміє де вона, хто вона, для чого і чому…..

Коли вони разом - він з жорстким, зосередженим поглядом, готовий в будь який момент захищати. Вона - маленька, безтурботна дівчинка, з щасливими очима та посмішкою наповненою коханням. Рита впевнена в ньому, в своєму Глібові, бо тільки поруч з ним безпечно і не страшно. Бо він - її захисник.

Гліб був єдиним сином у матусі, люблячим, хорошим татком для синочка, надійним, вірним другом та побратимом.

Волинянин добровольцем пішов воювати, бо свято вірив в свою Україну, в її перемогу, хотів вберегти її для свого сина, для рідних, для нас. Завжди знаходив можливість хоча б написати коханій, щоб заспокоїти, навіть коли був «на нулі» .

«Я завжди відчувала, коли у нього там щось не так. Коли 21 серпня розпочалася та буря, я вже тоді знала...» - його Рита все відчула…

Віддавши своє життя, Гліб дав змогу врятуватися своїм побратимам.

Кохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під ТорецькомКохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під ТорецькомКохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під ТорецькомКохана відчувала, що щось не так: Герой з Волині загинув під Торецьком

Читайте також:

Можливо зацікавить