Найбільші страхи і переживання: чого боявся відомий кухар з Волині на популярному шоу «МастерШеф»
Кухар з Волині Віталій Наливайко, який був учасником 13-ого сезону телепроєкту «МастерШеф», розповів, чого боявся під час зйомок та чим шоу стало для нього цінним.
Своїми думками волинянин ексклюзивно поділився із сайтом «Конкурент».
Нагадаємо, що перед проєктом Віталій працював офіціантом у Рівному, а також був на заробітках в Польщі, де був робітником на ковбасних заводах.«Я йшов на проєкт з мінімальним багажем кулінарних знань. А там я дуже багато дізнався. Що таке су-від, для чого він, як його готувати, що таке дефрагментація, як правильно смажити, для чого використовуються різні девайси на кухні… Це для мене була велика кулінарна школа.
Дуже добре пам’ятаю перший раз, коли заходив до жюрі, як боявся, не знав що говорити, камер мільйон, світло в очі світить, толком нічого не бачиш, ноги трусяться… З кожною зйомкою звикаєш, вже навіть починає це подобатися», – сказав Віталій.
Також він розповів, що уперше в житті потрапив на кулінарні майстер-класи крутих шеф-кухарів.
«Це ж проєкт, кулінарне шоу, перші мої в життя майстер-класи від великих кулінарів. Там передача була, коли нам давали майстер клас Ектор, Ольга і Володимир це було саме цікаве для мене тоді, я дивився, як вони готують, роблять це злагоджено, усе до дрібниць в них продумано… Це дуже цікаво», – пригадав волинянин.
Він зізнався, що зараз збирає усі здобуті знання докупи, набирається досвіду, аби таки втілити свою мрію – відкрити власний ресторан.
Читайте також:
- Життя після «МастерШефа»: як живе і чим зараз займається відомий кухар з Волині