Найсмачніша домашня тушонка з курки на зиму: простий рецепт лише з чотирьох інгредієнтів

Скільки годин варити тушонку з курки?

Тушонка з курки — це смачна та зручна страва, яка стане в нагоді в холодну пору року. Приготувати її вдома досить просто, а результат порадує вас і вашу родину.

   Для рецепту найсмачнішої домашньої тушонки з курки достатньо всього чотири прості продукти, - пише GreenPost.

Інгредієнти:

  • курка — 2 кг;
  • пepeць чорний горошок — 20 штук;
  • сіль — 20 г;
  • лавровий лист — 4 штуки.

Πриготування

З м'яса курки зняти шкіру, нарізати дрібно, відокремити м'ясо від кісток, вкласти в каструльку, посолити, поперчити. Поставити каструльку з м'ясом хвилин на 40 у холодильник.

Банки ретельно стерилізувати.

Укласти по 10 перчинок горошком і по 2 лаврових листочки на дно кожної стерильної баночки.

Β банки розкласти м'ясо, але не потрібно їх «напихати» дуже щільно.

Банки поставити в холодну духовку, ввімкнути на 150 °С і залишити на 4,5 години.

Коли відключиться духовка, нехай банки стоять там ще пів години, щоб охололи. Потім дістати банки і закрути їх стерилізованими кришками, перевернути.

Читайте також:

Можливо зацікавить