Недільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. Відео

Недільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. Відео

У неділю, 4 серпня, у луцькому зоопарку був справжній фурор. Багато відвідувачів, дорослих та дітей, прийшли на зустріч зі звірятами.

Відвідала звіринець та поділилася світлинами читачка ВСН

«Помилуватися природою, послухати спів пташок та подивитися тварин прийшли сотні людей. Біля каси велика черга, яка з часом меншою не стає. Мешканці продовжують приходити», - зазначає Наталія.

Недільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. ВідеоНедільний аншлаг у Луцькому зоопарку. Фото. Відео

Нагадаємо, нещодавно Луцькому зоопарку передали трьох єнотів, які тимчасово перебували в столичному Центрі порятунку диких тварин. Сьогодні їх можуть побачити відвідувачі в оглядовому вольєрі на території звіринцю.

Читайте також:

Можливо зацікавить