Секрет ідеальних котлет: простий рецепт для соковитих і ніжних котлет вдома
Секретний інгредієнт гірчиці робить ці котлети неймовірно ніжними та ароматними - після одного приготування ви назавжди зміните свій рецепт.
Щоб приготувати котлети, вам знадобляться такі інгредієнти на кілограм фаршу:
- два яйця,
- дві цибулини,
- кілька шматочків хліба,
- 100 мл молока,
- зубчик часнику, сіль, перець, зелень за смаком.
Інгредієнт, який зробить котлети неперевершеними та який потрібно додати до фаршу — це дві чайні ложки гірчиці.
Спосіб приготування:
Дрібно поріжте цибулю та обсмажте її на сковороді в невеликій кількості олії. Зріжте скоринку на хлібі, м’яку частину замочіть у молоці.
До фаршу додайте смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, відтиснутий від молока хліб. Не забудьте додати сіль і перець, зелень. Додайте гірчицю, ретельно перемішайте отриману суміш.
Вимішайте фарш для котлет протягом 10-15 хвилин, потім відбийте його до однорідної структури.
Обваляйте сформовані котлети в панірувальних сухарях. Смажити котлети краще на вершковому маслі, завдяки цьому вони вийдуть ніжнішими.
Читайте також:
- Ніжний манник без зайвих витрат: простий рецепт десерту до чаю
- Пісні пончики з маком і вишнею: м’які, ароматні й завжди вдаються
- Яблучний пиріг на сирній основі: смачний десерт на сковороді за 30 хвилин