Ніжні та ароматні: волинський блогер-пекар поділився рецептом сінабонів

Сінабони - рецепт

Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець розповів, як приготувати сінабони.

Рецептом хлопець поділився у соцмережах.

Класичний сінабон – це різновид солодкої випічки або теплий рол, в основі якого м'яке тісто, цукор та кориця. Зверху він щедро намащений глазур'ю з вершкового сиру. 

Тісто

Інгредієнти (загальна вага - 900 г):

  • Борошно 500 г;
  • Молоко 220 г;
  • Яйця 60 г;
  • Цукор 70 г;
  • Дріжджі 20 г;
  • Сіль 8 г;
  • Вершкове масло 80 г.

Начинка з кориці

Інгредієнти:

  • Масло 100 г;
  • Цукор 150 г;
  • Кориця 30 г.

Сирний топінг

Інгредієнти

  • Крем сир 200 г;
  • Цукрова пудра 40 г4
  • Молоко 40 г.

Спосіб приготування:

1. Для тіста всі інгредієнти додати в чашу міксера і вимішуваии 15-17хв.

2. Залишити при кімнатній температурі на 1-1,5 год до збільшення вдвічі.

3. Тісто розкатати до 1 см і охолодити в морозильній камері 15-20 хв (так тісто легше розкатуватиметься).

4. Охолоджене тісто розкатати до 4 мм розміром і намастити маслом кімнатної температури.

5. Зверху посипати корицею з цукром, порізати на полоски по 45 см і скрутити сінабон.

6. Вистоювати при кімнатній температурі 1,5-2 год.

7. Випікати при температурі 170С ( ̄конвекція) 20 хв.

Читайте також:

Можливо зацікавить