Ніжні та ароматні: волинський блогер-пекар поділився рецептом сінабонів
Волинський блогер-пекар Дмитро Жуковець розповів, як приготувати сінабони.
Рецептом хлопець поділився у соцмережах.
Класичний сінабон – це різновид солодкої випічки або теплий рол, в основі якого м'яке тісто, цукор та кориця. Зверху він щедро намащений глазур'ю з вершкового сиру.
Тісто
Інгредієнти (загальна вага - 900 г):
- Борошно 500 г;
- Молоко 220 г;
- Яйця 60 г;
- Цукор 70 г;
- Дріжджі 20 г;
- Сіль 8 г;
- Вершкове масло 80 г.
Начинка з кориці
Інгредієнти:
- Масло 100 г;
- Цукор 150 г;
- Кориця 30 г.
Сирний топінг
Інгредієнти
- Крем сир 200 г;
- Цукрова пудра 40 г4
- Молоко 40 г.
Спосіб приготування:
1. Для тіста всі інгредієнти додати в чашу міксера і вимішуваии 15-17хв.
2. Залишити при кімнатній температурі на 1-1,5 год до збільшення вдвічі.
3. Тісто розкатати до 1 см і охолодити в морозильній камері 15-20 хв (так тісто легше розкатуватиметься).
4. Охолоджене тісто розкатати до 4 мм розміром і намастити маслом кімнатної температури.
5. Зверху посипати корицею з цукром, порізати на полоски по 45 см і скрутити сінабон.
6. Вистоювати при кімнатній температурі 1,5-2 год.
7. Випікати при температурі 170С ( ̄конвекція) 20 хв.
Читайте також:
- Сезон слив: рецепт смачного пирога від луцької фудблогерки
- Сезон консервації на Волині: як приготувати ідеальне варення
- Грибний сезон на Волині: сприятливі дні для «тихого полювання» у вересні 2024