Молочні коржики за 10 хвилин: ніжне печиво, як у дитинстві

Молочні коржики за 10 хвилин: ніжне печиво, як у дитинстві

Молочні коржики — класичне печиво, що повертає смак дитинства. Ніжні, розсипчасті та з легким молочним ароматом, вони готуються всього за 10 хвилин і підходять навіть для новачків у кулінарії.

Рецептом поділилися на фейсбук-сторінці Смачненьке.

Інгредієнти:

  • Борошно — 400–410 г
  • Цукор — 150 г
  • Масло — 100 г
  • Яйце — 1 шт.
  • Молоко — 80 мл
  • Розпушувач — 2 ч. ложки
  • Ванільний цукор — 8 г
  • Сіль — дрібка
  • Цукор для посипання

Приготування:

У мисці змішайте борошно, розпушувач, ванільний цукор і сіль. В окремому посуді збийте яйце з цукром, додайте масло та молоко. З’єднайте сухі та рідкі інгредієнти і замісіть м’яке тісто.

Розкачайте тісто товщиною близько 0,5 см, наріжте печиво бажаної форми. Викладіть печиво на деко, присипте цукром.

Випікайте при 180°C близько 10–15 хвилин до золотистого кольору.

Читайте також:

Можливо зацікавить