Тонкі та ніжні: рецепт млинців від луцької фудблогерки

Рецепт ніжних млинців: готуються просто, а результат ідеальний

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати тоненькі та ніжні млинці, які не рвуться при скручуванні. 

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти:

  • молоко - 1 л;
  • яйця - 4 шт;
  • цукор - 4 ст.л;
  • борошно - 500 г;
  • сіль - 1 ч.л;
  • ванільний цукор - 1 п;
  • кипʼяток - 400 мл;
  • олія - 6 ст.л;
  • сода - 1 ч.л;

Зʼєднуємо яйця, цукор, ванільний цукор, сіль і молоко (додаємо поступово), перемішуємо до однорідності. Додаємо частинами просіяне борошно. Далі додаємо кипʼяток в який перед цим дали соду. Перемішуємо, додаємо олію і ще раз перемішуємо.

Відставляємо на 15 хв і тоді смажимо на сковорідці з обох боків. 

Читайте також:

Можливо зацікавить