Закуска зі смажених баклажанів зі сметаною: простий рецепт, який підкорить з першої ложки

Баклажани – універсальний овоч на кухні. Вони чудово смакують у запеченому вигляді, а також виходять особливо ніжними в маринаді чи при смаженні. З них готують популярні закуски – від ароматного бабаганушу до класичної баклажанної ікри чи соковитого соте.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної закуски зі смажених баклажанів, зі сметаною, пише OBOZ.UA.
Інгредієнти:
- 3-4 шт. баклажанів
- 2 яйця
- 1 цибуля велика
- 3-4 зуб. часнику
- 200 г сметани
- грибна приправа
- сіль за потребою (якщо приправа не солона)
Спосіб приготування:
Збийте яйця. Баклажани очистіть і наріжте кубиками, додайте до яєць і залиште на 20-30 хвилин час від часу помішуючи.
Підсмажте до рум'яності цибулю і додайте баклажани, готуйте під кришкою хвилин 15 (до готовності баклажанів). Наприкінці додайте сметану, грибну приправу, часник і кріп. Їсти можна просто з хлібом.
Читайте також:
- Капуста «Пелюстка»: яскрава осіння закуска, яка буде готова вже за 5 днів
- Чому варто сіяти чорнобривці восени: користь, захист і краса на городі
- Домашні цукерки «Корівка» за 30 хвилин: простий рецепт з трьох інгредієнтів