Волиняни доставили на Херсонщину вантаж із вікнами зі Швеції

Волиняни доставили на Херсонщину вантаж із вікнами зі Швеції

У середу, 4 жовтня у місто Херсон доправили допомогу, яка днями прибула на Волинь зі Швеції.

Гуманітарну допомогу для Херсонщини у вигляді вікон вдалося надати завдяки спільним зусиллям владців, благодійників та бізнесменів Волині. До масштабного проєкту по відновленню найбільш постраждалих від російського вторгнення регіонів України долучилися Волинська обласна військова адміністрація, благодійна організація «Шведський центр допомоги» та Будівельна компанія «Інвестор».

Остання, зокрема організувала перевезення на Волинь і оплатила пальне для транспортування по Україні. А сам вантаж до місця призначення доправила компанія «Легіт Транс».

Волиняни доставили на Херсонщину вантаж із вікнами зі ШвеціїВолиняни доставили на Херсонщину вантаж із вікнами зі Швеції

Керівник компанії «Легіт Транс» Віталій Коценко розповів журналістам ВСН, що вікна у Херсон привезли о 8 ранку:

«Ми виїхали звечора, аби вже о 8 ранку бути в Херсоні. Все, що від нас залежало - виконали, тепер вікна будуть розподілені у ті села Херсонщини, які найбільше постраждали від російського вторгнення в Україну».

До кінця нинішнього року в рамках проєкту організатори планують отримати ще вісім вантажів від іноземних донорів. Окрім Херсонщини, потребу у вікнах висловили у Чернігівській та Харківській областях.

Читайте також:

Можливо зацікавить