Ніжне яблучне печиво за лічені хвилини: ідеальна зимова випічка до чаю
У зимову пору, коли хочеться більше тепла та затишку, господині все частіше тішать рідних домашньою випічкою. Популярними є прості рецепти до чаю — наприклад, ніжне яблучне печиво, яке готується всього за кілька хвилин.
Рецептом поділилась фудблогерка Діана Куликовська, пишуть Факти.
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний — 400 г;
- Масло вершкове — 100 г;
- Яйця — 2 шт.;
- Цукор — 100 г;
- Сіль — дрібка;
- Борошно — 350 г;
- Розпушувач -10 г;
- Яблука — 3 шт.;
- Цукор ¾ ст. л.;
- Кориця — 15 г.
Приготування:
Змішати сир, яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати. Додати нарізані дрібними кубиками яблука, борошно та розпушувач. Замісити тісто.
Сформувати кульки, обваляти їй у суміші кориці та цукру та викласти на деко, трохи приплюснувши. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45−50 хвилин.
Читайте також:
- Ідеальні сирники за 15 хвилин: простий рецепт для швидкого сніданку
- Запахи, які допоможуть відучити кота мітити територію — 6 ефективних ароматів для дому
- Пляцок «Вишиванка»: легендарний десерт за перевіреним рецептом