Ніжне яблучне печиво за лічені хвилини: ідеальна зимова випічка до чаю

Ніжне яблучне печиво за лічені хвилини: ідеальна зимова випічка до чаю

У зимову пору, коли хочеться більше тепла та затишку, господині все частіше тішать рідних домашньою випічкою. Популярними є прості рецепти до чаю — наприклад, ніжне яблучне печиво, яке готується всього за кілька хвилин.

Рецептом поділилась фудблогерка Діана Куликовська, пишуть Факти.

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний — 400 г;
  • Масло вершкове — 100 г;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Цукор — 100 г;
  • Сіль — дрібка;
  • Борошно — 350 г;
  • Розпушувач -10 г;
  • Яблука — 3 шт.;
  • Цукор ¾ ст. л.;
  • Кориця — 15 г.

Приготування:

Змішати сир, яйця, цукор, сіль, розтоплене вершкове масло. Ретельно перемішати. Додати нарізані дрібними кубиками яблука, борошно та розпушувач. Замісити тісто.

Сформувати кульки, обваляти їй у суміші кориці та цукру та викласти на деко, трохи приплюснувши. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 45−50 хвилин.

Читайте також:

Можливо зацікавить