Яблучний рулет, який тане в роті: соковитий, ніжний і без зайвих клопотів

Яблучний рулет, який тане в роті: соковитий, ніжний і без зайвих клопотів

Яблучний рулет за 15 хвилин — ідеальний варіант, коли гості вже на порозі або просто хочеться чогось домашнього до чаю. Мінімум зусиль, прості інгредієнти й максимум аромату — це той рецепт, який завжди виручає.

Як приготувати десерт розповіла фудблогерка з Луцька Юлія Симончук на своїй фейсбук-сторінці.

 Тісто:

  • яйця - 5 шт;
  • цукор - 120 г;
  • ванільний цукор - 10 г;
  • борошно - 100 г;
  • молоко - 50 мл;
  • олія - 50 мл;
  • розпушувач - 1 ч.л;
  • сіль - дрібка.

Начинка:

  • цукор - 2 ст.л;
  • яблука - 5-6 шт;
  • кориця - 2 ст.л.

Приготування:

Почистити яблука і потерти на велику тертку, додати цукор, корицю, перемішати і потушити на сухій сковорідці доки випариться рідина. Охолодити.

Збиваємо яйця з цукром та дрібкою солі. Додаємо ванільний цукор. Збиваємо до пишної маси. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем. Акуратно перемішуємо і вливаємо олію та молоко і ще трохи перемішуємо до однорідності.

На бляху застелену просиліконеним  пергаментом викладаємо яблука, поверх заливаємо тісто. Ставимо в розігріту духовки (180 градусів) на 15 хвилин. Виймаємо і гарячим перевертаємо і завертаємо а рулет. Схолоне посипаємо цукровою пудрою і можна смакувати.

Читайте також:

Можливо зацікавить