Домашнє яблучне печиво — простий рецепт з натуральних інгредієнтів

Домашнє яблучне печиво — простий рецепт з натуральних інгредієнтів

Домашнє яблучне печиво не лише смачне, а й корисне — без штучних домішок і з натуральними інгредієнтами. Готується воно просто, а аромат кориці та яблук швидко збере всю родину на кухні в очікуванні теплого смаколика.

Тісто не потрібно ані тримати в холодильнику, як пісочне, ані чекати, доки підійде, як дріжджове. Тому менш ніж за пів години ви вже матимете чималу порцію смачної випічки, пише shuba.

Інгредієнти для яблучного печива

Залежно від того, який смак яблук більше до вподоби вашій дитині, ви можете додати в тісто солодке яблуко гала, солодко-терпке яблуко голден, кисло-солодке яблуко симиренка тощо. Проте ми експериментували і з грушами, зменшивши кількість цукру.

Важливо: всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Цукор -150 г
  • Масло вершкове - 100 г
  • Борошно пшеничне - 350 г
  • Розпушувач - 3 ч. л.
  • Сіль - 1/6 ч. л.
  • Цукрова пудра за смаком
  • Кориця мелена за смаком

Рецепт яблучного печива

Збийте яйця з цукром до піни. Додайте розм’якшене масло. Додайте борошно та розпушувач. Просійте борошно і розпушувач у миску з рідкою сумішшю. Додайте сіль. Перемішайте.

За потреби обріжте яблука, відтак наріжте їх кубиками з довжиною ребра 3 см. Додайте яблука в тісто. Підготуйте тісто до випікання.

Застеліть деко пергаментним папером. Розігрійте духовку до 180°C. Викладайте на пергамент тісто — одне печиво виходить із 1-2 столових ложок тіста (захопіть також 1-2 шматочки яблука).

Випікайте печиво впродовж 25 хвилин. Готову випічку посипте цукровою пудрою з корицею.

Читайте також:

Можливо зацікавить