За мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Воїн з Волині Богдан Висоцький отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня

Орден «За мужність» ІІІ ступеня отримав воїн з Волині Богдан Висоцький. 

Вручили державну нагороду захиснику Луцький міський голова Ігор Поліщук та військовослужбовиця Луцького об'єднаного міського ТЦК та СП старший лейтенант Анастасія Москвич, повідомили у Волинському ТЦК.  

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення державними нагородами» за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня молодшого сержанта Висоцького Богдана Юрійовича.

Міський голова подякував Богдану Висоцькому за службу, захист Батьківщини, гідне виконання своїх обов’язків та побажав міцного здоров’я, Божого захисту та якомога швидшої перемоги Україні. А батькові — за виховання мужнього сина.

За мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеняЗа мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеняЗа мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеняЗа мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеняЗа мужність у захисті держави: захисника з Волині нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Читайте також: 

Можливо зацікавить