Бійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченням

Бійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченням

У п’ятницю, 5 квітня, квадрокоптер з нічним баченням (DJI Mavic 3Т Enterprise Thermal) від ковельчан передав розвідникам 14-ї ОМБр імені Князя Романа міський голова Ігор Чайка.

Його доправить на передову представник підрозділу Сергій, - йдеться на фейсбук-сторінці громади.

Військовий мав кілька днів відпустки, а тепер каже, що повертається додому, до своїх побратимів. За його словами, тепер у нього дві домівки. Тут, на Волині, де його чекає кохана дружина, рідні. І там, де його хлопці, з якими пройдено немало військових доріг.

«Безпілотник з нічним баченням - це лише невелика частина з того, що передбачено для 14-ї ОМБр. Наша громада постійно підсилює цю частину. Зокрема, найближчими днями буде виконано ще 9 запитів, які надійшли від різних підрозділів Князівської бригади. Вони отримають: 5 DJI Mavic 3 Fly More Combo, 4 зарядні станції Eko Flow Delta, 5 FPV-дронів та 35 FPV-дронів з поліпшеним відеоспостереженням», - йдеться у дописі.

Бійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченнямБійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченнямБійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченнямБійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченнямБійцям Князівської бригади передали квадрокоптер з нічним баченням

Читайте також: 

Можливо зацікавить