Хачапурі за 15 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати хачапурі за 15 хвилин.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
Тісто:
- борошно - 450-480 г;
- кефір - 300 мл;
- яйце - 1 шт;
- олія - 3 ст.л;
- сіль - 1 ч.л;
- цукор - 1 ч.л;
- розпушувач - 10 г;
Начинка:
- сир сулугуні (або/моцарела) - 360 г;
- яйце - 1 шт;
- масло для змащування;
Приготування - у відео.
Читайте також:
- Коли і як правильно сіяти кабачки в 2025 році в Україні: секрети великого врожаю
- Тертий пиріг із смородиновим варенням: рецепт від луцької фудблогерки
- Буде розміром з кулак: як виростити величезний часник на городі