Хачапурі за 15 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки

Хачапурі за 15 хвилин: рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати хачапурі за 15 хвилин.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Тісто:

  • борошно - 450-480 г;
  • кефір - 300 мл;
  • яйце - 1 шт;
  • олія - 3 ст.л;
  • сіль - 1 ч.л;
  • цукор - 1 ч.л;
  • розпушувач - 10 г;

Начинка:

  • сир сулугуні (або/моцарела) - 360 г;
  • яйце - 1 шт;
  • масло для змащування;

Приготування - у відео.

Читайте також:

Можливо зацікавить