Мініпіца для всієї родини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Свіжоспечені піцетти з ковбасою, сиром і овочами

Домашня піца – це завжди ідея, яка не підведе. Мініваріанти піци, або піцетти, – чудовий варіант для сімейної вечері, перекусу чи навіть святкового столу. Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати цю страву.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

Інгредієнти для тіста:

  • 380–400 г борошна
  • 250 мл теплої води
  • 1 ст. л. цукру
  • 8 г сухих дріжджів
  • ½ ч. л. солі
  • 1 ст. л. олії

Начинка:

  • кетчуп
  • сир
  • ковбаса
  • перець

Процес приготування:

  • В теплій воді розчиняємо дріжджі та цукор. Додаємо просіяне борошно, сіль і замішуємо тісто. В процесі замісу вводимо олію.
  • Кладемо тісто в змащену олією миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці, щоб підійшло.
  • Обминаємо тісто, ділимо його на 8 рівних частин, формуємо кульки і викладаємо їх на деко з пергаментом. Даємо підійти ще 30 хвилин.
  • Розкачуємо кульки в мініоснови для піци, проколюємо виделкою. Змащуємо кетчупом, викладаємо нарізану ковбасу, перець, помідори та посипаємо тертим сиром.
  • Випікаємо в розігрітій до 200°C духовці протягом 30 хвилин.

Читайте також:

Можливо зацікавить