Млинці з яблуками, які не треба смажити: рецепт простого сніданку

Осінь — ідеальний час для ароматної домашньої випічки. А якщо хочеться чогось смачного й водночас простого у приготуванні, варто спробувати незвичний спосіб приготування млинців з яблуками.
Приготовані за рецептом від блогерки olya_pins млинці з яблуками виходять м’які, з легкою ванільною ноткою та ароматом кориці. Це чудовий варіант для сніданку або до чаю, пише Телеграф.
Інгредієнти:
- яйце — 1 шт.
- молоко — 200 мл
- борошно — 80 г
- ванільний цукор — 1 пакетик
- сіль — щіпка
- олія соняшникова — 1 ст. л.
- яблуко — 1 велике
- цукор і кориця — на смак
Приготування
Збити яйце із сіллю та ванільним цукром. Додати 1/3 молока, перемішати, всипати борошно, а потім влити решту молока. Додати олію — тісто готове.
Яблуко очистити та нарізати дрібними шматочками. Вилити тісто у форму приблизно 20×30 см (половина стандартного дека), зверху викласти яблука.
Випікати при 180°C 20 хвилин, посипати сумішшю цукру й кориці та випікати ще 5 хвилин. Дістати, поки корж еластичний, розрізати й скрутити в рулетики.
Читайте також:
- Краще за нутеллу: шоколадно-гарбузовий крем-десерт, який готується за кілька хвилин
- Ніжний яблучний пиріг, який тане в роті: простий рецепт ароматної осінньої випічки
- Осінні яблучні оладки: простий рецепт пухких і ароматних ласощів за 15 хвилин