Млинці з яблуками, які не треба смажити: рецепт простого сніданку

Млинці з яблуками, які не треба смажити: рецепт простого сніданку

Осінь — ідеальний час для ароматної домашньої випічки. А якщо хочеться чогось смачного й водночас простого у приготуванні, варто спробувати незвичний спосіб приготування млинців з яблуками.

Приготовані за рецептом від блогерки olya_pins млинці з яблуками виходять м’які, з легкою ванільною ноткою та ароматом кориці. Це чудовий варіант для сніданку або до чаю, пише Телеграф.

Інгредієнти:

  • яйце — 1 шт.
  • молоко — 200 мл
  • борошно — 80 г
  • ванільний цукор — 1 пакетик
  • сіль — щіпка
  • олія соняшникова — 1 ст. л.
  • яблуко — 1 велике
  • цукор і кориця — на смак

Приготування

Збити яйце із сіллю та ванільним цукром. Додати 1/3 молока, перемішати, всипати борошно, а потім влити решту молока. Додати олію — тісто готове.

Яблуко очистити та нарізати дрібними шматочками. Вилити тісто у форму приблизно 20×30 см (половина стандартного дека), зверху викласти яблука.

Випікати при 180°C 20 хвилин, посипати сумішшю цукру й кориці та випікати ще 5 хвилин. Дістати, поки корж еластичний, розрізати й скрутити в рулетики.

Читайте також:

Можливо зацікавить