Осінні яблучні оладки: простий рецепт пухкої смакоти до ранкової кави
Осінь — час ароматних яблук і домашнього затишку. Саме зараз варто приготувати пухкі яблучні оладки — просту, але неймовірно смачну страву до ранкової кави чи чаю. Готуються вони швидко, а результат точно сподобається всій родині.
ТСН підготував рецепт яблучних оладок від кулінарної блогерки vistovska_cooking.
Інгредієнти:
- 2-3 середні яблука
- 400 мл кефіру
- 2-3 яйця
- 400 г борошна
- 3 ст. л цукру
- дрібка солі
- 1/2 ч. л соди
Приготування
Гарно збийте яйця з цукром і сіллю. Додайте кефір та соду. Все перемішайте. До рідкої маси додайте борошно. Замісіть тісто. За консистенцією воно має бути схожим на густу сметану.
Яблука натріть на велику тертку і додайте до тісто. Перемішайте. Обсмажте оладки на рослинній олії з обох боків до золотистого кольору.
Читайте також:
- Як врятувати пересолений суп: п’ять простих способів, які реально працюють
- Ванна сяятиме, а бруд і наліт зникнуть за лічені хвилини: прості засоби, які замінять дорогу хімію з магазину
- Яблучний «Наполеон» — класика, яка зазвучала по-новому