Що краще купити для догляду за волоссям: фен чи стайлер Dyson

Що краще купити для догляду за волоссям: фен чи стайлер Dyson

Догляд за волоссям – це доволі важка та відповідальна справа. Жінки витрачають великі гроші на відвідування професійних перукарів і стилістів. Та нерідко, у гонитві за модними трендами, ми шкодимо своє волосся, використовуючи різноманітні засоби для мелірування або створення неймовірних зачісок. Аби уникнути проблем з кучерями, слід використовувати якісну та перевірену техніку для догляду.

Фени та стайлери Dyson: у чому переваги

Бренд Dyson відомий кожній модниці. Ця компанія виготовляє різноманітну техніку для догляду за красою, домом та кліматом у вашій оселі. Якщо вибираєте новий стайлер чи фен, саме продукція Dyson варта вашої уваги. Наведемо ключові переваги стайлерів та фенів Дайсон:

  • створені з урахуванням фізичних законів та принципів;
  • не шкодять волоссю;
  • прості у використанні та догляді;
  • виготовлені з якісних та міцних матеріалів;
  • підтримка різноманітних режимів для різних типів волосся за складом та консистенцією, станом, довжиною, кольором.

Наприклад, за допомогою стайлера Дайсон ви можете створити практично будь-яку зачіску – від ідеально прямих прядок до витончених завитків. При цьому пристрій взаємодіє з вашими локонами завдяки спрямованим потокам повітря різної температури. Ефект Коанда дозволяє випрямляти чи завивати волосся, не заподіюючи йому шкоди.

Фен чи стайлер Дайсон: що краще купити

Продукція Dyson має велику кількість переваг перед конкурентами. Втім, її вартість не найнижча. Тому покупці нерідко намагаються використовувати один і той самий прилад для декількох цілей. Звідси й питання: фен чи стайлер Dyson?

Стайлер Dyson: функції та призначення

Наразі найвідоміша серія стайлерів цього бренду – Dyson Airwrap HS05. Що ж те таке:

  • мультистайлер, що працює за ефектом Коанда;
  • використовується для завивки;
  • створення об’єму;
  • формування зачісок;
  • випрямлення.

Крім того, завдяки сфокусованому потоку повітря стайлер можна використовувати й замість фена для сушіння. В комплекті йде декілька насадок: для сушіння та розгладжування, різні типи щіток, стволи та циліндричні насадки різної довжини для об’єму та кучерів. Стайлер обладнано інтелектуальною системою контролю, ним практично неможливо пошкодити волосся, навіть якщо вперше взяли стайлер у руки.

Що краще купити для догляду за волоссям: фен чи стайлер Dyson

Фени Dyson

Фени Dyson Supersonic стали культовими для сушіння волосся. В них також закладено фізичні принципи, завдяки яким сушіння відбувається за відносно низьких температур. В комплекті йде декілька типів насадок, у тому числі магнітних, не лише для сушіння, а й укладання. Використовуючи їх щоразу після душу або ванни, ви зможете швидко висушити волосся та надати локонам необхідного об’єму.

Висновки

Мультистайлери Dyson мають більше функцій порівняно з фенами цього виробника. Звісно, обидва пристрої розроблені для різних цілей. В ідеалі, треба мати обидва. Якщо ж намагаєтесь заощадити та вибрати варіант «два-в-одному», стайлер Dyson стане найкращим варіантом. Купувати продукцію бренду слід в інтернет-магазині офіційного дилера в Україні, де вам запропонують оригінальну якість, технічну підтримку, вигідні фінансові можливості розтермінування.

Читайте також:

Можливо зацікавить