У селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'яса

У селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'яса

Про це повідомляє заступник Підгайцівського сільського голови Леонід Гроголь.

За його словами, спочатку жінки ліпили вареники, смажили котлети, пиріжки, тепер частково перейшли до стратегічних запасів - виготовлення тушкованого м'яса, сухариків.

«Лише за вчора господині із Підгайців виготовили 308 банок м'ясної продукції. Спочатку продукти купували за власні кошти, зараз залучають усіх охочих допомогти фінансово. Овочі та фрукти передають мешканці сіл. Днями зерно, зібране у Лищенському старостинському окрузі, змололи та привезли на кухню борошно», - зазначає пан Леонід.

Приготована їжа щодня їде у напрямку населених пунктів, де тривають військові дії та є проблеми з продовольством.

«Дякуємо усім мешканцям громади, які долучаються до спільної справи, допомагають захисникам України наблизити перемогу над окупантом. Боротьба триває і в тилу!», - йдеться в повідомленні. 

У селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'ясаУ селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'ясаУ селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'ясаУ селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'ясаУ селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'ясаУ селі під Луцьком господині за день приготували 150 літрів тушкованого м'яса

Можливо зацікавить