Ніжні млинці з солодкою яблучною начинкою: рецепт, який підкорив мережу
Смачні млинці з солодкими начинками — це універсальний варіант, який однаково пасує і до чашки чаю, і для ситного сніданку. Ділимося чудовим рецептом, що точно стане фаворитом на кожен день.
Млинці з соковитою та солодкою яблучною начинкою — це справжня насолода. Вони виходять ніжними, ароматними й нагадують невеликий домашній десерт, який хочеться готувати знову і знову.
Рецептом поділились у відео кулінарного блогу «Маленька господинька», пише Телеграф.
Інгредієнти
- Яблука - 4 шт
- Цукор - 2 ст. л.
- Кориця мелена - 0.5 ч. л.
- Вода - 50 мл
- Масло вершкове - 30 г
Для млинців
- Яйце - 3 шт
- Молоко - 250 мл
- Вода - 250 мл
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль до смаку
- Олія - 2 ст. л.
- Борошно - 200 г
- Ванільний цукор до смаку
Етапи приготування Яблука чистимо від шкірки та виймаємо з них насіння і перетинки. Нарізаємо на кубики. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Викладаємо у нього яблука та посипаємо цукром. Посипаємо яблука корицею та перемішуємо. Через дві хвилини вливаємо воду. Тушкуємо під кришкою хвилин 15-20, до м’якості яблук. Трохи ще випаровуємо воду. Начинка готова, відставляємо її холонути та беремось за млинці. Яйця змішуємо з молоком та водою. Збиваємо вінчиком до об’єднання. Додаємо цукор, олію та дрібку солі. Всипаємо просіяне борошно та перемішуємо до однорідності. Смажимо млинці на сковороді, змащуючи її олією. Обсмажуємо всі млинці з обох боків. На половину млинця викладаємо яблучну начинку. Згортаємо вдвічі, а потім — ще вдвічі.
Читайте також:
- Пісна шарлотка — простий десерт, який вдасться кожному
- Простий і неймовірно ароматний: рецепт домашнього яблучного пирога, який завжди вдається
- Шарлотка без духовки: пишний яблучний пиріг на сковороді