Ніжні млинці з солодкою яблучною начинкою: рецепт, який підкорив мережу

Ніжні млинці з солодкою яблучною начинкою: рецепт, який підкорив мережу

Смачні млинці з солодкими начинками — це універсальний варіант, який однаково пасує і до чашки чаю, і для ситного сніданку. Ділимося чудовим рецептом, що точно стане фаворитом на кожен день.

Млинці з соковитою та солодкою яблучною начинкою — це справжня насолода. Вони виходять ніжними, ароматними й нагадують невеликий домашній десерт, який хочеться готувати знову і знову.

Рецептом поділились у відео кулінарного блогу «Маленька господинька», пише Телеграф.

Інгредієнти

  • Яблука - 4 шт
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Кориця мелена - 0.5 ч. л.
  • Вода  - 50 мл
  • Масло вершкове - 30 г

Для млинців

  • Яйце - 3 шт
  • Молоко - 250 мл
  • Вода - 250 мл
  • Цукор - 2 ст. л.
  • Сіль до смаку
  • Олія - 2 ст. л.
  • Борошно - 200 г
  • Ванільний цукор до смаку

Етапи приготування Яблука чистимо від шкірки та виймаємо з них насіння і перетинки. Нарізаємо на кубики. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла. Викладаємо у нього яблука та посипаємо цукром. Посипаємо яблука корицею та перемішуємо. Через дві хвилини вливаємо воду. Тушкуємо під кришкою хвилин 15-20, до м’якості яблук. Трохи ще випаровуємо воду. Начинка готова, відставляємо її холонути та беремось за млинці. Яйця змішуємо з молоком та водою. Збиваємо вінчиком до об’єднання. Додаємо цукор, олію та дрібку солі. Всипаємо просіяне борошно та перемішуємо до однорідності. Смажимо млинці на сковороді, змащуючи її олією. Обсмажуємо всі млинці з обох боків. На половину млинця викладаємо яблучну начинку. Згортаємо вдвічі, а потім — ще вдвічі.

Читайте також:

Можливо зацікавить