Як вибрати чашку для друку: основні поради

Як вибрати чашку для друку: основні поради

Якщо ви вже маєте бізнес або лише плануєте заснувати власну справу, доцільно заздалегідь подумати про способи просування. Один з найефективніших варіантів — це реклама на сувенірній продукції, наприклад, чашки під замовлення. Таку послугу в Україні надає компанія VIP-Print — на сайті можна легко придбати партію посуду з логотипом бренду.

Основні критерії вибору брендованих чашок 

Щоби виріб повністю передавав мету та ідею бізнесу, важливо звертати увагу на такі параметри, як:

  • колір — білий, чорний, бежевий та сірий вважаються універсальними, тоді як яскраві відтінки мають відповідати загальній концепції бренду;
  • об’єм — у наявності є маленькі чашки для кави до 199 мл, а також великий посуд на 600-999 мл;
  • матеріал — можна вибрати стандартні вироби з кераміки або скла, зручні металеві кружки або цікаві варіанти з дерев’яними чи корковими вставками;
  • спосіб нанесення зображення — залежить від малюнку, обсягу партії та властивостей виробу, тому підбирається та узгоджується індивідуально. 

Якщо ви шукаєте варіант, який буде виглядати більш вишукано та статусно, зверніть увагу на комплекти — чашку з ложкою або блюдцем. Такий подарунок підкреслить уважне ставлення до деталей.

Як правильно доглядати за чашкою з логотипом?

Велика перевага сувенірного посуду з логотипом полягає у його довговічності. Виріб може прослужити власнику декілька років, не втрачаючи первісний зовнішній вигляд. 

Щоби продовжити термін використання, рекомендується мити чашки вручну за допомогою м’якої губки. Водночас радять уникати металевих щіток або абразивних порошків, однак ця рекомендація стосується більшості різновидів посуду незалежно від наявності малюнка. 

Брендовані чашки зазвичай можна мити в посудомийній машині. Однак для цього краще вибирати делікатний режим, який точно не пошкодить принт. 

Способів використання сувенірних чашок безліч: від корпоративних подарунків колегам до компліментів постійним замовникам. Практичний та корисний презент точно покращить ставлення до бренду та підвищить його впізнаваність.