Цілий перець у томаті на зиму: будете готувати щороку

Перець в томатному соусі

Болгарський перець в томатному соусі — смачна закуска для будь-якого святкового столу в зимовий час. Готується такий перець  дуже просто і досить швидко, а виходить чудова закуска до багатьох страв.

Цей простий рецепт - одна з найвдаліших ідей, як приготувати болгарський перець на зиму. Перець виходить запашний і смачний, а їсти його можна як самостійно, так із гарніром або м'ясом, - пише Уніан

Цілий перець у томаті на зиму

Інгредієнти:

  • болгарський перець (сорт «Білозерка» або інший) - 45 шт.;
  • оцет - 1 склянка;
  • цукор - 1 склянка;
  • олія - 1 склянка;
  • томатний сік - 1 л;
  • сіль - за смаком.

Змішайте томатний сік з цукром, сіллю, олією і доведіть до кипіння. Додайте оцет, покладіть солодкий перець і проваріть 30 хвилин.

Чистити перець і зрізати хвостики не потрібно.

Розкладіть по стерилізованих банках і закатайте.

Читайте також:

Можливо зацікавить