Цілий перець у томаті на зиму: будете готувати щороку
Болгарський перець в томатному соусі — смачна закуска для будь-якого святкового столу в зимовий час. Готується такий перець дуже просто і досить швидко, а виходить чудова закуска до багатьох страв.
Цей простий рецепт - одна з найвдаліших ідей, як приготувати болгарський перець на зиму. Перець виходить запашний і смачний, а їсти його можна як самостійно, так із гарніром або м'ясом, - пише Уніан.
Цілий перець у томаті на зиму
Інгредієнти:
- болгарський перець (сорт «Білозерка» або інший) - 45 шт.;
- оцет - 1 склянка;
- цукор - 1 склянка;
- олія - 1 склянка;
- томатний сік - 1 л;
- сіль - за смаком.
Змішайте томатний сік з цукром, сіллю, олією і доведіть до кипіння. Додайте оцет, покладіть солодкий перець і проваріть 30 хвилин.
Чистити перець і зрізати хвостики не потрібно.
Розкладіть по стерилізованих банках і закатайте.
Читайте також:
- Як зробити тушонку з риби в духовці на зиму: вийде смачніша, ніж з магазину
- Найпростіший рецепт хрусткої квашеної капусти: робиться на «раз-два»