Домашній полуничний маршмелоу за лічені хвилини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Домашній полуничний маршмелоу за лічені хвилини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч розповіла, як приготувати полуничний маршмелоу за лічені хвилини.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Facebook».

Інгредієнти:

  • 80г полуничного пюре (1);
  • 25г полуничного пюре (2);
  • 17г желатину;
  • 50мл води;
  • 220г цукру;
  • дрібка лимонної кислоти.

Приготування:

Воду, желатин та цукор (2) перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин. У каструльці обʼєднуємо цукор, лимонну кислоту та полуничне пюре (1). Варимо сироп 5 хв до 110 градусів. Желатин розтоплюємо у мікрохвильовій або на водяній бані. Переливаємо у ємність для збивання і розпочинаємо збивати. Тонкою цівкою додаємо гарячий сироп.

Після введення сиропу, збиваємо масу ще 3-4 хвилини. Далі перекладаємо до кондитерського мішка і заповнюємо силіконові форми щедро змащені рослинною олією. Ставимо в холодильник на 5-6 годин. Зверху притрушуємо маршмелоу сумішшю кукурудзяного крохмалю і пудри у співвідношенні 1:1. Виймаємо маршмелоу і обтрушуємо цією ж сумішшю з усіх боків.

Якщо у вас немає форм, то ви можете взяти будь-яку ємність, застелити харчовою плівкою, змастити рослинною олією і вилити масу. Потім, після стабілізації, просто порізати застиглий пласт на невеликі маршмелята. Зберігаємо маршмелоу у холодильнику до двох тижнів.

Читайте також:

Можливо зацікавить

Від будівельника до сапера та водія-хіміка: історія воїна з Луцька

Від будівельника до сапера та водія-хіміка: історія воїна з Луцька

Простий і ароматний яблучний пиріг: бюджетний десерт, який вдасться кожному

Простий і ароматний яблучний пиріг: бюджетний десерт, який вдасться кожному

Понад 96 мільйонів гривень і 1,5 тис. м²: у Луцьку будують сучасний ветеранський хаб
відео

Понад 96 мільйонів гривень і 1,5 тис. м²: у Луцьку будують сучасний ветеранський хаб

У луцькому храмі відзначили престольне свято Введення у храм Пресвятої Богородиці
відео
фото

У луцькому храмі відзначили престольне свято Введення у храм Пресвятої Богородиці

Ароматні яблучні млинці  — простий рецепт для теплого сніданку

Ароматні яблучні млинці — простий рецепт для теплого сніданку

П'яний і без прав: у Луцьку зупинили водія-порушника під час комендантської години

П'яний і без прав: у Луцьку зупинили водія-порушника під час комендантської години

«Цього неба не вистачало»: у Луцьку зустріли 23-річного бійця, який понад три роки провів у полоні. Оновлено
відео

«Цього неба не вистачало»: у Луцьку зустріли 23-річного бійця, який понад три роки провів у полоні. Оновлено

Яблучний пиріг на сковороді за 20 хвилин — ніжний та ароматний десерт без духовки

Яблучний пиріг на сковороді за 20 хвилин — ніжний та ароматний десерт без духовки

Солодка капуста на зиму «із секретом»: буде готова вже за ніч

Солодка капуста на зиму «із секретом»: буде готова вже за ніч