Домашній полуничний маршмелоу за лічені хвилини: простий рецепт від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Віліч розповіла, як приготувати полуничний маршмелоу за лічені хвилини.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Facebook».
Інгредієнти:
- 80г полуничного пюре (1);
- 25г полуничного пюре (2);
- 17г желатину;
- 50мл води;
- 220г цукру;
- дрібка лимонної кислоти.
Приготування:
Воду, желатин та цукор (2) перемішуємо і залишаємо на 15-20 хвилин. У каструльці обʼєднуємо цукор, лимонну кислоту та полуничне пюре (1). Варимо сироп 5 хв до 110 градусів. Желатин розтоплюємо у мікрохвильовій або на водяній бані. Переливаємо у ємність для збивання і розпочинаємо збивати. Тонкою цівкою додаємо гарячий сироп.
Після введення сиропу, збиваємо масу ще 3-4 хвилини. Далі перекладаємо до кондитерського мішка і заповнюємо силіконові форми щедро змащені рослинною олією. Ставимо в холодильник на 5-6 годин. Зверху притрушуємо маршмелоу сумішшю кукурудзяного крохмалю і пудри у співвідношенні 1:1. Виймаємо маршмелоу і обтрушуємо цією ж сумішшю з усіх боків.
Якщо у вас немає форм, то ви можете взяти будь-яку ємність, застелити харчовою плівкою, змастити рослинною олією і вилити масу. Потім, після стабілізації, просто порізати застиглий пласт на невеликі маршмелята. Зберігаємо маршмелоу у холодильнику до двох тижнів.
Читайте також:
- Як виростити щедрий урожай кабачків: простий рецепт добрива з дріжджів
- Ростиме, як на дріжджах: що обов’язково потрібно зробити з лохиною в червні
- Ніжний кекс з маком та ягодами: простий рецепт від луцької фудблогерки