Домашній сирник із родзинками та курагою: простий рецепт ніжного десерту від луцької фудблогерки

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати ніжний сирник із родзинками та курагою.
Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».
За словами Юлії, головний секрет – якісний домашній сир і правильне запікання.
Інгредієнти:
- Творог 5% – 510 г
- Яйця – 4 шт.
- Родзинки – 30 г
- Курага – 30 г
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
- Вершкове масло – 30 г
- Сметана – 1 ст. л.
- Цукор – 2–3 ст. л.
- Манка – 1 ст. л.
- Ванілін – 1 ч. л.
Приготування:
Курагу та родзинки залити окропом на 10 хвилин, потім подрібнити курагу. Додати яйця до творогу, вводячи по одному і перемішуючи.Поступово додати всі інші інгредієнти, ретельно перемішати.
Перекласти сирну масу у форму для запікання та випікати 40–45 хвилин при 180°C. Після випікання залишити сирник у духовці ще на 2 години, не виймаючи з форми.
Готовий сирник можна покрити шоколадною глазур’ю або подавати зі сметаною.
Читайте також:
- Посадка часнику у квітні: найкращі дати, сорти та поради для великого врожаю
- Хрустка скоринка та ніжний м'якуш: луцька фудблогерка поділилася простим рецептом французького багета
- Весняне обрізання троянд: коли та як правильно це робити