Домашній сирник із родзинками та курагою: простий рецепт ніжного десерту від луцької фудблогерки

Ароматний сирник із родзинками та курагою – ніжний десерт до чаю

Фудблогерка з Луцька Юлія Симончук розповіла, як приготувати ніжний сирник із родзинками та курагою.

Рецептом дівчина поділилась в соціальній мережі «Instagram».

За словами Юлії, головний секрет – якісний домашній сир і правильне запікання.

Інгредієнти:

  • Творог 5% – 510 г 
  • Яйця – 4 шт.
  • Родзинки – 30 г
  • Курага – 30 г
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Цукор – 2–3 ст. л.
  • Манка – 1 ст. л.
  • Ванілін – 1 ч. л.

Приготування:

Курагу та родзинки залити окропом на 10 хвилин, потім подрібнити курагу. Додати яйця до творогу, вводячи по одному і перемішуючи.Поступово додати всі інші інгредієнти, ретельно перемішати.

Перекласти сирну масу у форму для запікання та випікати 40–45 хвилин при 180°C. Після випікання залишити сирник у духовці ще на 2 години, не виймаючи з форми.

Готовий сирник можна покрити шоколадною глазур’ю або подавати зі сметаною.

Читайте також:

Можливо зацікавить