Шарлотка без духовки: смачний яблучний десерт на сковорідці
Якщо у вас немає духовки, це не привід відмовляти собі у домашній випічці. Шарлотка на сковорідці виходить не менш ніжною, ароматною та рум’яною, ніж у духовці — ідеальний варіант для швидкого осіннього десерту.
Ідея приготування шарлотки з яблуками та сиром на сковорідці опублікована на сторінці фудблогерки fedorenko pp в Instagram, пише Oboz.ua.
Інгредієнти:
- цільнозернове борошно – 60 г
- яблука – 200 г
- сир брі – 40 г
- яйця – 2 шт.
- цукрозамінник
- розпушувач – 0,5 ч.л.
- сметана – 80 г
Спосіб приготування:
Яблука і сир нарізати кубиками. Яйця збити з цукрозамінником і сметаною. Додати яблука і сир. Борошно просіяти і додати до яєць, знову перемішати. Тісто не повинно бути надто рідким. Викласти на сковорідку. Смажити під кришкою з двох сторін.
Читайте також:
- Ароматне печиво з яблуками та корицею: простий рецепт домашнього затишку
- Аромат осені: простий яблучний пиріг, який завжди вдається
- Шоколадно-яблучний пиріг, який завжди вдається: ароматний десерт з простих інгредієнтів