«Мохіто» з березового соку: простий і дуже смачний рецепт напою

Пропонуємо новий, оригінальний варіант напою «Мохіто» — з березовим соком. Цей інгредієнт додає напою легкості і натуральної солодкості, а також надає коктейлю особливого смаку, що відмінно підійде для весняних та літніх вечорів.
Рецепт «Мохіто» із березового соку пише Сім'я і дім.
- 6 л процідженого соку поставити на вогонь.
- Додати 1 скл. цукру (можна трохи більше або менше), довести до кипіння.
- У стерилізовані 3-літрові банки покласти по 5 кружечків лимона (або лайма), які попередньо обдати окропом. Додати кілька гілочок м’яти.
- Залити киплячим соком. Закрутити металевою кришкою і перевернути догори дном.
Через добу поставити в темне місце з низькою температурою.
Читайте також:
- Коли сіяти помідори на розсаду навесні 2025: найкращі дати
- Найсолодші та найкращі сорти червоного буряка: отримаєте максимально великий урожай
- Чим підживити троянди навесні, щоб вони пишно цвіли все літо