Ароматні лисички у вершковому соусі: рецепт осінньої страви

Осінь – час лисичок. З цих ніжних сезонних грибів виходить ароматна вершкова страва, яка чудово смакуватиме з картопляним пюре, будь-яким іншим гарніром або ж просто з хлібом.
Про це пише НВ.
Інгредiєнти:
- Гриби лисички - 1 кг
- Яйця курячі - 2 шт.
- Цибуля ріпчаста- 1 шт.
- Часник - 1 зубчик
- Петрушка свіжа - 5 гілочок
- Масло вершкове несолоне - 50 г
- Вершки - 100 г
- Сметана - 100 г
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
- Хліб білий за смаком
Приготування
Крок 1 - Смажимо гриби:
Гриби помити під проточною водою і висушити. Нарізати цибулю порей і припустити її на пательні на вершковому маслі. Додати до цибулі подрібнені гриби та часник. Смажити, помішуючи, до готовності.
Крок 2 - Подаємо гриби:
Додати до страви приправи, яйця, вершки та сметану. Довести до кипіння. Перед подачею посипати лисички подрібненою зеленню. Подавати з білим хлібом.
Читайте також:
- Маринована капуста з буряком і морквою: смачний рецепт, який підкорить вашу сім’ю
- Яку цибулю садити восени: сорти, що дають ранній урожай навесні
- Мариновані гриби за 7 хвилин: швидкий рецепт пікантної закуски