Ароматні лисички у вершковому соусі: рецепт осінньої страви

Ароматні лисички у вершковому соусі: рецепт осінньої страви

Осінь – час лисичок. З цих ніжних сезонних грибів виходить ароматна вершкова страва, яка чудово смакуватиме з картопляним пюре, будь-яким іншим гарніром або ж просто з хлібом. 

Про це пише НВ.

Інгредiєнти:

  • Гриби лисички - 1 кг
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста- 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Петрушка свіжа - 5 гілочок
  • Масло вершкове несолоне - 50 г
  • Вершки - 100 г
  • Сметана - 100 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець за смаком
  • Хліб білий за смаком

Приготування

Крок 1 - Смажимо гриби:

Гриби помити під проточною водою і висушити. Нарізати цибулю порей і припустити її на пательні на вершковому маслі. Додати до цибулі подрібнені гриби та часник. Смажити, помішуючи, до готовності.

Крок 2 - Подаємо гриби:

Додати до страви приправи, яйця, вершки та сметану. Довести до кипіння. Перед подачею посипати лисички подрібненою зеленню. Подавати з білим хлібом.

Читайте також:

Можливо зацікавить