Мариновані гриби за 7 хвилин: швидкий рецепт пікантної закуски

Мариновані гриби за 7 хвилин: швидкий рецепт пікантної закуски

Мариновані гриби — це швидка і водночас дуже апетитна страва, яка стане доречною як на щоденному обіді, так і на святковому застіллі. Усього за 7 хвилин можна отримати пікантну закуску з насиченим смаком та ароматом спецій.

Як приготувати такі мариновані гриби розповідає 24 Канал з посиланням на фудблогерку @skibaanya. Це найшвидші мариновані печериці, які ще й не потребують довгого настоювання.

Інгредієнти:

  • 500 грамів печериць;
  • 50 мілілітрів води;
  • 50 мілілітрів олії;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 3 зубки часнику;
  • 15 штук перцю чорного горошком;
  • 3 лаврових листи;
  • 2 столові ложки оцту 9%.

Приготування:

У каструлі змішайте воду, олію, цукор, сіль, оцет, часник та спеції. Поставте каструлю на середній вогонь і зачекайте, поки маринад закипить.

Покладіть гриби у воду та додайте пару ложок борошна, так вони швидше очистяться. Перемішайте, вийміть чисті гриби й додайте до маринаду.

Готуйте печериці 7 хвилин, періодично помішуйте. Перекладіть гриби з маринадом у посудину, залиште на кілька годин для глибшого смаку. Але можете їсти й одразу.

Читайте також:

Можливо зацікавить