Мариновані гриби за 7 хвилин: швидкий рецепт пікантної закуски

Мариновані гриби — це швидка і водночас дуже апетитна страва, яка стане доречною як на щоденному обіді, так і на святковому застіллі. Усього за 7 хвилин можна отримати пікантну закуску з насиченим смаком та ароматом спецій.
Як приготувати такі мариновані гриби розповідає 24 Канал з посиланням на фудблогерку @skibaanya. Це найшвидші мариновані печериці, які ще й не потребують довгого настоювання.
Інгредієнти:
- 500 грамів печериць;
- 50 мілілітрів води;
- 50 мілілітрів олії;
- 1 столова ложка цукру;
- 1 чайна ложка солі;
- 3 зубки часнику;
- 15 штук перцю чорного горошком;
- 3 лаврових листи;
- 2 столові ложки оцту 9%.
Приготування:
У каструлі змішайте воду, олію, цукор, сіль, оцет, часник та спеції. Поставте каструлю на середній вогонь і зачекайте, поки маринад закипить.
Покладіть гриби у воду та додайте пару ложок борошна, так вони швидше очистяться. Перемішайте, вийміть чисті гриби й додайте до маринаду.
Готуйте печериці 7 хвилин, періодично помішуйте. Перекладіть гриби з маринадом у посудину, залиште на кілька годин для глибшого смаку. Але можете їсти й одразу.
Читайте також:
- Як зібрати насіння помідорів: простий спосіб, щоб врожай був кращим щороку
- Легендарний сливовий пиріг від The New York Times: простий рецепт, який підкорив світ
- Як зберегти баклажани на зиму без консервації: три перевірені способи